Hvad er Reiki

REIKI

Hvad er Reiki?

 

At skrive en lang og dybdegående beskrivelse af Reiki er svært og meget bredt, men en kort forklaring af Reiki, hvor det kommer fra og hvad Reiki kan gøre for dig kommer her:

 

Reiki kommer fra Japan hvor Dr. Mikao Usui opdagede det i slutningen af 1800 tallet. Reiki der betyder universel livsenergi,det er kærlighed, forståelse og styrke til den enkeltes healingsproces.

 

Reiki løsner blokeringer på både det fysiske og psykiske plan, det giver energi til både krop og sind.Reiki energien er både fin og stærk og skaber harmoni i hele dig. Energien går derhen hvor der er brug for den – det betyder at det er din krop der bestemmer hvor energien skal bruges og det virker uanset din religiøse overbevisning eller om du tror på en gud eller healing.

 

En lille del af hvad Reiki kan hjælpe dig med er:

 

  • Støtte i sorg
  • Afhjælpe stress og kriser
  • Øge energiniveauet
  • Understøtte anden behandling
  • Lette skadesforløb

 

 

Kan det skade?

 

Det korte svar er nej. Det er dig som klient det trækker præcis den mængde energi til dig som du har brug for energien arbejder med at fjerne blokeringer på det fysiske og psykiske plan. Der bliver ikke manipuleret med energien som ved andre healingsformer og der kan ikke overføres sygdomme eller ”dårlige” energier mellem behandler og klient.